Fysiurgisk helkropsmassage til mænd
Vil du have det bedre med din krop og din seksualitet ?

 

 

 

Prostata massage?

En del homoseksuelle mænd har oplevet at få orgasme ved at blive stimuleret analt. Dog er der mange mænd som ikke giver sig lov til at blive stimuleret analt. Hvorfor ? 

Er de bange for at blive opfattet som homoseksuel ? 
Man behøver dog ikke være homoseksuel fordi man prøver denne form for seksuel stimulans. 

 

Prostatakirtlen kaldes ofte "mandens g-punkt", og sidder ca. 4-7 cm oppe i endetarmen. Denne kirtel  kan for mange mænd ved massage give fantastiske orgasmer.
Prostatakirtlen er ved seksuel ophidselse på størrelse med en lille valnød og er med til at trække sig sammen ved orgasmen og pumper her sammen med bækkenbunds-muskulaturen ( muskulus Pubococcygeus forkortet PC musklen )  og sædlederen sæd ud. Mange mænd oplever en øget intensitet af orgasmen og selve udløsningen, hvis dette område bliver stimuleret, det kan bl.a. have sin forklaring i, at der på pikken kun er ca. 8000 nerveender, men inde analt ca. 10-12000 nerveender.

 

 

Praktisk:

Massage af prostata kirtlen sker det ved at føre en speciel massageapparat en 4-7 cm op i endetarmen og herefter starter løjerne :-)) Det er en god ide at du har været på toilettet hjemmefra. Evt. kan en lille udskylning af endetarmen være en god ide, til dette kan du på apoteket købe en orange øre-skylde pumpe til ca. kr. 30,-

 

Videresend denne side

Modtagers e-mail:

Massage-terapeut  Michael Leonhardt Tlf: 21 65 20 88  e-mail: kontakt@englemassage.dk 
     
 

 

Copyright © Misoki webdesign