Fysiurgisk helkropsmassage til mænd
Vil du have det bedre med din krop og din seksualitet ?

 

 

 
 
Hvem er jeg?
 
 
Jeg er din skytsengel Michael og blev sendt herned på jorden for 34 år siden, for at hjælpe og vejlede den mandlige del af menneskeracen til at få et mere velbalanceret liv, hvad angår både krop, psyke og seksualitet.
Kroppen jeg fik tildelt, er i sin nuværende form 177cm og en vægt på 65 kg.
Jeg er charmerende, venlig og selskabelig og samtidig en god lytter, med en ligefrem måde et udtrykke mig på :-)
 
Hvordan har livet på jorden, så formet mig til den jeg er i dag?
 
En barsk og omtumlet opvækst, som jeg i dag har fået bearbejdet og ser som noget positiv i mit arbejde, efter som jeg har valgt at have med mennesker at gøre.
 
Jeg startede som 18 årig med at arbejde som intimmassør, først sammen med en anden fyr, mest for at supplerer SU´en, senere mere professionelt sammen med en pige, hvor vi drev en intimmassage klinik sammen. Den var indrettet med både en blid og hård afdeling. 
Jeg fik virkelig lært en del om det seksuelle i livet, og ikke mindst i forhold til mit eget seksuelle univers. Nu når jeg skriver dette, mærker jeg et savn, for  selv om det til tider var hårdt, var det også en god og sjov tid.
Efter en tid som intimmassør fik jeg en følelse af, at mine penge var for lettjente, savnede at jeg virkelig havde arbejdet for pengene. Først fulgte jeg et 2 årig forløb til healer og drømmeterapeut, dog var det ikke lige mig.
Jeg kunne mærke at det var kroppen som helhed jeg skulle arbejde med, så jeg valgte i 1996 den 1½ årig uddannelse til fysiurgisk massør, med bl.a. anatomi og sygdomslære på sygeplejerske niveau. Selve eksamensopgaven blev gennemgået og godkendt af en læge.
Derefter skulle det psykologiske og samtalemæssige på plads så jeg valgte et 2 årig forløb i selvudvikling og grunduddannelse i gestalt terapi. 
Endvidere gennemgået kursus i "grundbrister i sindet - borderline"
I 2005-06 blev jeg uddannet sexolog fra Dansk klinisk sexologisk forening.
Her fik jeg en grundlæggende viden om menneskets seksualitet, set i historisk, kulturelt, sociologisk, bio-psyko-social og religiøs sammenhæng.

 

Så når jeg nu selv skal sige det :-)) så har jeg via mine uddannelser og arbejde, samt eget livsforløb fået et dybt kendskab til mange forskellige typer livshistorier og problemstillinger.

  

Jeg kan derfor støtte og inspirere dig til at tage nye initiativer - gå nye veje, også i det seksuelle univers.
 Og alt er for mig ok at snakke om.
 
Massage-terapeut  Michael Leonhardt Tlf: 21 65 20 88  e-mail: kontakt@englemassage.dk 
     
 

 

Copyright © Misoki webdesign