Fysiurgisk helkropsmassage til mænd
Vil du have det bedre med din krop og din seksualitet ?

 

 

  

Dyresex / Animalsex / Bestialitet

Jaeeee det er jo det det er :-)  *dyr der har sex med dyr* 

 

Hvis så dyret får lyst til at have et menneske med i sexlegen, vil mennesket i mange tilfælde blive kaldt pervers, dog er den korekte tiltaleform zoofil. Dyret vil stadig blive kaldt et dyr !

Og hvilke dyr finder så på at fornøje sig med mennesket ?

Ja det er bl.a. de dyr som til daglig lever sammen med menneske, ofte omtalt som husdyr. Det mest aktive dyr er dog nok hunden, måske derfor bliver den tit kaldt menneskets bedste ven :-)) men også heste står højt på ranglisten.

Dog er det ikke alle husdyr ligesom ej heller mennesket, der kunne drømme om andet end sin egen artsfælle til seksuel samkvem, dette til trods for at afkom er en umulighed.

Der findes også tamdyr som ikke kan li mennesket som seksuelt aktiv partner, især grundet størrelsen på han-menneskets parrings organ. De dyr som ikke selv kunne sige fra ved at bide/krase/sparke gik sammen og tog kontakt til regeringen, som så fik lavet en dyreværnslov.

§ 1. Dyr skal behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varigt men og væsentlig ulempe.
 
§ 2. Enhver, der holder dyr, skal sørge for, at de behandles omsorgsfuldt, herunder at de huses, fodres, vandes og passes under hensyntagen til deres fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov i overensstemmelse med anerkendte praktiske og videnskabelige erfaringer.

Hele lovgivningen kan læses på Dyrlægevagten, hvor man også kan finde andet hjælp til sit husdyr.

Der er ikke ikke nogen lov som beskytter mennesket mod for store brunstige han dyr, derfor dette billede som vejledning og eller advarsel, så man ved hvad man kan forvente :-)) 

Seksualitet blandt menneske og dyr er ikke et moderne fænomen, men er kendt i både historiske og kunstriske sammenhænge, her kan bl.a. nævnes Jomfru Maria og duen, Leda og svanen.

En bog som kan anbefales for den mere historiske vinkel er "De kære dyr" Historien om et kærligt forhold, af den hollandske biolog og TV-journalist Midas Dekkers. 
Forlag Tiderne Skifter ISBN 87-7445-621-0

Klik på billederne for større format og info

billeder fra bogen "De kære dyr"

Lidt mere moderne kunst, af forskelligt ophav.

 

Link, ja her findes et utal af steder til dyresex på nettet, dog kan det være svært at finde seriøs info og kontakt med ligesindede, derfor vil jeg anbefale disse par link.

Et dansk forum med kontaktannoncer, debat, historier, billeder og links.
 
Seksualvejledninger i dyresex. 
 
www.zooskool.com  Her er også seksualvejledning vist på en god sjov interaktiv måde, samt en del gode billeder af hvilken hunderace man skal vælge.
 

Videresend denne side

Modtagers e-mail:

Massage-terapeut  Michael Leonhardt Tlf: 21 65 20 88  e-mail: kontakt@englemassage.dk 
     
 

 

Copyright © Misoki webdesign